Romanian English French

Noutăţi

O. Henry (William Sydney Porter)
un maestru al prozei scurte

Serviciul Literaturile lumii a Bibliotecii Naționale, vă invită în spațiile expoziționale la expoziția de carte consacrată aniversării a 155 de ani de la nașterea scriitorului american O. Henry (11 septembrie 1862 - 5 iunie 1910).

Citește mai departe...

Cenaclul Republica

Vineri, 22 septembrie, ora 18.30, sala Alexe Rău, Cenaclul Republica al Bibliotecii Naționale vă invită la o întâlnire și o lectură de poezie cu preotul, poetul, directorul de bibliotecă Ioan Pintea.

Citește mai departe...

Contribuții europene
la Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

Începând cu 30 august 2017, în spațiile Centrului Pro-European de Servicii și Comunicare al BNRM este vernisată expoziția info-documentară ”Contribuții europene la Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă”.

Expoziția își propune să faciliteze conștientizarea importanței promovării și realizării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă la nivel, european și național, fiind utilizate diverse materiale vizuale și documentare.

Citește mai departe...

Vernisaj expoziţie
“În lumea de basm a meşterilor populari din Moldova”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită luni, 4 septembrie 2017, ora 14, în Sala de Arte și Hărți a Bibliotecii Naționale, bl. 2, la vernisajul expoziţiei “În lumea de basm a meşterilor populari din Moldova”.

Citește mai departe...

Chestionar „Împreună pentru comunitate”

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova împreună cu Fundația pentru Dezvoltare și Biblioteca Națională a Republicii Moldova realizează o cercetare privind necesitățile și problemele bibliotecilor publice și a bibliotecarilor din Republica Moldova, inclusiv referitor la importanța aplicării designului și managementului de proiect în activitatea Bibliotecii Moderne.

Cercetarea are loc în cadrul proiectului „Împreună pentru comunitate”, susținut de programul Novateca.

Opinia Dvs contează!

Chestionar