roenfr

Polpred

10509 cărţi electronice, articole full-text din domeniile economie, drept, politică etc. Baza de date on-line a mass-media în limba rusă actualizată manual zilnic.

Oxford Textbook of Medicine

Acces la aspectele ştiinţifice, aspectele practicii clinice de medicină internă şi subdiviziunile ei care includ circa 2500 de ilustraţii şi fotografii.

Oxford Reference Online

Acces la 200 de dicţionare şi cărţi de referinţă care includ o gamă vastă de subiecte în diferite domenii şi peste 16000 de ilustraţii.

Oxford English Dictionary Online

Acces la cel mai amplu dicţionar de limba engleză din lume care oferă peste 625000 de difiniţii de cuvinte din ultimii 1500 de ani.

OECD-iLibrary

Acces la biblioteca online cu o multitudine de subiecte care conţine 8100 de cărţi electronice, 1000 de reviste, 34000 de tabele MS Excel, 22 baze de date statistice şi 3600 de documente.

New England Journal of Medicine

Acces la revista săptămînală de medicină generală care conţine ultimele descoperiri, referate, articole de sinteză.

IMF eLibrary

Acces la colecţia integră referitor la economia globală publicată de Fondul Monetar Internaţional (IMF).

IOPscience

Acces la 45 de reviste care includ o gamă vastă de subiecte din domeniul ştiinţelor şi ingineriei.

Cambridge Journals Online

Acces la colecţia din peste 320 de reviste importante pe diverse teme care includ ştiinţa, tehnologia şi ştiinţele socio-umane.

BioOne

Acces la 171 de reviste de cercetare aprofundată de la peste 129 de edituri care includ ştiinţele biologice, ecologice şi cele a mediului ambiant.

MOLDLEX

Baza de date conţine acte juridice adoptate şi publicate în revista “Monitorul Oficial al Republicii Moldova” şi alte publicaţii oficiale, începând cu anul 1989, în limbile română şi rusă. În acelaşi timp, baza de date conţine legi şi acte normative modificate (la zi) conform actelor despre modificări.