roenfr

Târgul Partenerilor bibliotecii

La 9 decembrie 2016 Biblioteca Nationala a Republicii Moldova va găzdui Târgul Partenerilor bibliotecii ”Creăm punți spre dezvoltare: Biblioteca Modernă”, organizat de Programul Naţional NOVATECA şi Ministerul Culturii al RM.

Acest eveniment  are ca scop scoaterea în evidență a celor mai inovatoare și importante servicii și initiative realizate de bibliotecile publice din Moldova şi reprezintă încheierea primei etape a campaniei de sensibilizare ”Ne vedem la bibliotecă!”, lansată în luna septembrie.
Târgul este deschis partenerilor din toate sectoarele – autorități publice centrale și locale, ONG-uri, sectorul privat, organizații culturale, organizații și instituții internaționale, organizații și activiști comunitari – care doresc să cunoască tendințele moderne din bibliotecile publice din Moldova și să identifice modalități de a le valorifica întru susținerea inițiativelor pozitive din întreaga țară.
Evenimentul va implica expoziții, demonstrații și discuții informale pe diverse tematici împreună cu partenerii cheie ai bibliotecilor, precum și diferite activități interactive și de divertisment. Vă invităm la o după amiază plină de descoperiri și explorări, ce vă va oferi oportunități de networking și noi posibilități de cooperare.

Online