roenfr

Expoziție-eveniment
“Explorați cei 70 de ani de activitate ai Consiliului Europei”

Biblioteca Națională a Republicii Moldova (BNRM) în cooperare cu Oficiul Consiliului Europei la Chișinău organizează expoziția-eveniment cu genericul “Explorați cei 70 de ani de activitate ai Consiliului Europei” în contextul celei de-a 70-a aniversări a Consiliului Europei.

Expozitia propune o incursiune în istoria, politicile, realizările, prioritățile și impactul activităților Consiliului Europei și prezintă 70 de acțiuni pe care Consiliul Europei le-a înfăptuit pentru noi prin publicații, documente, fișe informative din colecţia Centrului Pro-European de Servicii și Comunicare al BNRM.

Seria de Panouri Expoziționale oferite de Consiliul Europei reprezintă versiunea în limba română și rusă a celor expuse la expoziția aniversară în incinta Consiliului Europei, ilustrează retrospectiva cronologică a celor 70 de ani de istorie și activitate a CoE.

Invitați de onoare: William Massolin, Șef Oficiu Consiliul Europei la Chișinău; ambasadori ai ţărilor membre ale Consiliului Europei și șefi ai organizațiilor internaționale acreditaţi în Republica Moldova; reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 8 mai - 30 iunie 2019.

Evenimnentul va avea loc la 8 mai 2019, ora 11.00, Spațiul expozițional, etaj. I, bloc central (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”).

Detalii