roenfr

Expozitia
"IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE UE - RM:
PROVOCĂRI ȘI REALIZĂRI "

In contextul celei de-a 3-a aniversări de la semnarea Acordului de Asociere și aniversării de un an de la intrarea sa în vigoare, Centrul Pro-European de Servicii şi Comunicare (CPESC) invită cititorii, colaboratorii şi oaspeţii Bibliotecii Naţionale să viziteze expoziția care este amplasată la parterul bibliotecii (bloc principal, str. 31 August 1989, 78 A).

Integrarea europeană este prioritatea de bază a politicii interne şi externe a Republicii Moldova. Relaţiile RM-UE au cunoscut o nouă etapă de asociere politică şi de integrare economică cu UE, odată cu semnarea Acordului de Asociere dintre RM şi UE la 27 iunie 2014 şi ulterior intrarea în vigoare la 1 iulie 2016.

Expozitia IMPLEMENTAREA ACORDULUI DE ASOCIERE UE - RM: REALIZĂRI ȘI PROVOCĂRI, cuprinde diferite tipuri de documente, care reflectă mai profund istoricul si conținutul Acordului de Asociere, oportunități și beneficii, evoluțiile în implementare, progrese și deficiențe. În cadrul expozitiei sunt inserate si publicatii electronice care pot fi consultate online pe blogurile CPESC, Expoziţia poate fi vizionată în perioada 10 iulie - 1 august 2017.

Detalii