roenfr

Expedițiile memoriei în Siberia: pe urmele deportaților

Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în colaborare cu coordonatorul proiectului „Expedițiile memoriei”, dl Octavian Țâcu, dr. în istorie, organizează joi, 30 noiembrie 2017, ora 16.00 Sala de conferințe „Alexe Rău”, BNRM (blocul I, str. 31 August 1989, nr. 78 „A”) evenimentul EXPEDIȚIILE MEMORIEI. ÎN SIBERIA: PE URMELE DEPORTAȚILOR.

.....

20171231 Expeditiile memoriei Siberia small

Citește mai departe...

Cenaclul Republica
Alexandra Turcu & Cosmin Perța

Marți, 28 noiembrie, ora 18.00, sala de conferințe Alexe Rău, vă invităm la o întâlnire cu poeții Alexandra Turcu (Bistrița) și Cosmin Perța (București).

Citește mai departe...

Sfatul Țării – un veac de istorie
100 de ani de la constituirea primului parlament basarabean

Biblioteca Națională a Republicii Moldova organizează joi, 23 noiembrie 2017 evenimentul „Sfatul Țării – un veac de istorie”, prilejuit consemnării a 100 de ani de la constituirea primului parlament basarabean.

20171123 Sfatul Tarii Afis small

 

Citește mai departe...

Cenaclul Republica

Marți, 21 noiembrie, ora 18.00, sala de conferințe "Alexe Rău", Cenaclul Republica vă invităm la o întâlnire cu poezia Anastasiei Palii.

Citește mai departe...

Atelier Informativ Educativ consacrat
Zilei Mondiale a Diabetului
"Femeile și Diabetul - Dreptul nostru la un viitor sănătos"

Centrul de Sănătate Publică din mun. Chișinău împreună cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova ... organizează la 14 noiembrie 2017...

Citește mai departe...

Lansare Biobibliografie
Gheorghe MUSTEA – Compozitor, Academician

Biblioteca Națională a Republicii Moldova, vă invită la lansarea Biobibliografiei GHEORGHE MUSTEA – COMPOZITOR, ACADEMICIAN, care va avea loc la 31 octombrie 2017, ora 15.00 în Sala de Conferințe „Alexe Rău”.

Lansare de carte. Gheorghe Mustea

Citește mai departe...

Săptămâna Internaţională a Accesului Deschis
23 – 29 octombrie 2017

Biblioteca Naţională a Republicii Moldova se alătură Campaniei de promovare „Deschis pentru a...” care este organizată în cadrul parteneriatului între Programul EIFL-OA Moldova al Consorțiului REM (Resurse Electronice pentru Moldova) şi Asociaţia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), organizată...

.....

Programul Săptămânei Accesului Deschis la BNRM

Citește mai departe...